skip to Main Content

Hiit staat voor high intensity interval training. Het principe van hiit luidt dat je met intervals een intensieve training volgt binnen de compacte tijdsduur van 30 minuten. Hiit Studio biedt deze lessen aan in kleinschalige groepen tot maximaal zes personen. Zo krijg jij volop persoonlijke aandacht om tot de beste resultaten te komen. Ons motto luidt dan ook: we keep hiit personal!

Effectieve vorm van trainen

Het trainingsprincipe van hiit houdt in dat je in een training, intensieve oefeningen afwisselt met minder intensieve oefeningen of rust. De korte cardiovasculaire oefeningen van high intensity interval training, hebben een enorm positieve invloed op het metabolisme. Met name op de vetverbranding! Ook is hiit een effectieve vorm van trainen. In het tijdsbestek van slechts een half uur kun je namelijk hetzelfde, of een groter trainingseffect realiseren ten opzichte van andere trainingsvormen. Dit is een groot voordeel wanneer je wilt trainen tijdens je drukke werkweek. Binnen een uur kun je weer naar kantoor!

Persoonlijke aandacht voor het beste resultaat

De high intensity interval trainingen bij HIIT Studio worden gegeven door een instructeur die zijn sporen binnen de personal training ruimschoots heeft verdiend. Jij staat tijdens de les centraal. Omdat je in een kleinschalige groep traint, heeft deze ervaren trainer alle tijd voor persoonlijke aandacht. Ook deze aspecten dragen bij aan optimale resultaten. Tijdens een hiit training werk je intensief aan een gezondere lifestyle. Ook ‘disconnect’ je helemaal met de stress van de dag, om daarna weer te ‘connecten’ met lichaam en geest.

Aankomende lessen

Personal Training

Wil jij jouw uithoudingsvermogen een ultieme boost geven? Boek dan een sessie met een ervaren personal trainer! Op basis van jouw drijfveren, doelen en uitdagingen creëert onze trainer een workout die jou op het lijf geschreven is. Bij Hiit Studio sta jij centraal. Of het nu gaat om boosten op je uithoudingsvermogen, het verbeteren van je houding en techniek of het versterken van je core.

Het behalen van jouw persoonlijke doelen is wat telt! Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa wilt opbouwen. Op basis van jouw doelen stellen we een effectief trainings- en voedingsprogramma op. Daarbij creëren we de balans tussen haalbaarheid en efficiëntie. De personal trainer helpt je op basis van het schema om een langdurige, gezondere lifestyle te behalen.

Personal Training Boeken
Personal training Amsterdam - Hiit Studio

Gym

Hiit Studio bevindt zich in de dynamische nieuwe meeting-hotspot VEN, op steenworp afstand van Station Amsterdam Sloterdijk. In de high end gym vind je eigentijdse fitness- en cardioapparatuur waarmee je iedere training tot een succes maakt. Hier kun jij je sportief uitleven en de spanning van de dag van je af laten glijden. Ondertussen geniet je van het dynamische uitzicht op het door designer Karim Rashid ontworpen piazza.

Training boeken
Gym Amsterdam - Hiit Studio

Gezonder leven is een beter leven

Kom snel eens langs voor een proefles. Je eerste stap naar een gezonder leven.